За Мен

Д-р Кристина Рачева – дерматолог

Д-р Кристина Рачева е дерматолог – венеролог и лекар по естетична медицина. Завършва медицина в МУ София, след което специализира дерматология и венерология в ОДКВЗБС-София.

Работи като дерматолог в Центъра за Кожно-Венерически Болести в гр. София, както и в Клиника „Евродерма“- гр. София, още от откриването и.

Има множество участия в български и международни Конгреси по Дерматология и Венерология с представяне на нови и интересни клинични случаи, както и на Конгреси по Естетична медицина за запознаване с най-новите технологии и методи за подмладяване и ревитализация на кожата.

Притежава множество сертификати за завършени курсове и продължителна квалификация по дерматология, микология, дермато-алергология, приложение на филъри, ботокс, мезотерапия, работа с лазер и IPL. Член е на Български Лекарски Съюз (БЛС) и Българско Дерматологично Дружество (БДД).

Професионалните и интереси и опит са в областта на общата и детска дерматология – диагностика и комплексно лечение на болестите на кожата, ноктите и косата;  микология (микологични посявки, изследвания), венерология (профилактика, диагностика и лечение на полово предаваните болести); естетична дерматология – премахване на кожни образувания (брадавици, кондиломи, фиброми) с лазер, премахване на петна и съдове с лазер и IPL, комплексно лечение на белези с инжекции и фракселен лазер, приложение на филъри с хиалуронова киселина (попълване на бръчки, устни и придаване обем на лицето), колаген-синтезиращи филъри, ботокс,мезотерапия, колагенова мезотерапия, лазерно подмладяване и др.

Ще получите точна и качествена консултация, преглед или процедура – точно според вашите нужди.