Естетична Медицина

Естетични и лазерни процедури:

“Бръчки има там, където е имало много усмивки”

Ботокс за мимически бръчки.                           

Ботокс против изпотяване – подмишници, длани и ходила.Д-р Рачева дерматолог софия естетична медицина

Филъри с хиалуронова киселина – различни филъри за повърхностно и дълбоко приложение за запълване на бръчки – назо-лабиални, „пушачески“,  слъзен канал и други.
Придаване на обем на лицето – скули, бузи, брадичка. Контуриране и оформяне на лицето с различни обемни филъри с хиалуронова киселина, колаген-стимулиращи филъри.

Корекция на периорбитална област – корекция на бръчки тип “пачи крак” и фини бръчки около очите; корекция на хлътване на зоната под очите, намаляване на торбички и тъмни кръгове около очите, повдигане на вежди.

Устни – контур и обем с най-добрите хиалуронови филъри.

Корекция на т.нар.”пушачески” вертикални бръчки около устата с филър с хиалуронова киселина.

Колаген – GUNA MD Tissue и Matrix – колагенова мезотерапия за ревитализация и стягане на кожата на лице, шия,  деколте. Може да се прилага както инжекционно, така и с апарат Gunaphoresis.

PRP – плазматерапия, плазмолифтинг или т.нар. „Вампирски лифтинг“

Плазмотерапия (A-PRP) при косопад и ранно оплешивяване при мъже и жени

Очи – премахване на торбички под очите и тъмни кръгове – коктейли с мезотерапия специално разработени за кожата около очите.

Мезотерапия – ревитализация, дълбока хидратация и стягане на кожата на шия и деколте с различни продукти с/без хиалурон според конкретните нужди на кожата.

Мезотерапия за коса– ревитализация на скалпа и космените фоликули, спиране на косопад.

Aqualyx® – премахване на локализирани мастни натрупвания чрез неоперативна липосукция (интралипотерапия).

Корекция на седалищна област и т.нар. “бричове” с инжекционни методи (неоперативно).

Лазерен рисърфейсинг (подмладяване на кожата с фракселен лазер) – изглаждане на фини бръчки по кожата на лице, шия и деколте. Лазерна корекция на белези от акне.

Стрии – комбинирано третиране на стрии с колагенова мезотерапия и фракселен лазер.

Alma лазерна система (Harmony XL Pro): само в Клиника Евродерма разполагаме с една от най-добрите лазерни системи за премIMG_8183ахване на петна и неравности в тена, премахване на спукани капиляри, хемангиоми и други съдови образувания, SHR технология за безболезнена и трайна лазерна епилация; лазерно лечение на гъбички по ноктите;

ClearLift – неинвазивен, безоперативен лазерен лифтинг, без странични ефекти, без необходимо време за възстановяване!

Химически пилинг – различни видове пилинг: салицилов при акне, мазна кожа, пирувиков при петна и неравномерен тен на лицето,TCA за дълбоки и стари хиперпигментации, петна след бременност, белези след акне и др. PQAge – нов пилинг за блестяща кожа и изглаждане на фини бръчки на кожата.

Оперативен CO2 лазер за премахване на брадавици, фиброми, кондиломи и други доброкачествени образувания по кожата.