Ботокс терапия

Заличаване на бръчки с ботулинов токсин – Ботокс®.

Ботулиновият токсин, по-известен като ботокс, е един от най-ефективните методи за заличаване на мимически бръчки в горната трета на лицето и около устата, както и за профилактика на появата на видими бръчки дори и в стационарно състояние. Процедурата е кратка, ефектива, постигат се оптимални резултати с микродози и без нужно време за възстановяване. Може да се прилага през цялата година, тъй като не се влияе от слънцето!

Ботоксът се прилага до 65г. възраст, а началната възраст за такава процедура зависи от мимиката и индивидуланото състояние на всеки човек. Освен заличаване на видимите “гневни” бръчки, бръчки тип “пачи крак” и хоризонтални линии по челото, може да се постигне и леко лифтиране на свободния край на веждите, с което лицето изглежда по свежо и “отворено”. Ботоксът се разгражда и ефектът му постепенно изчезва за 4-6 месеца, като това позволява да се забави появата на видими бръчки на кожата във времето.

Освен за заличаване на бръчки, ботоксът е много ефективен и за намаляване и спиране на прекомерно изпотяване под мишниците, по длани и по ходила.


За повече информация относно къде, кога и как се прилага ботокс терапията – моля запишете час за консултация или процедура.